Foshan City Chidu Nameštaj Co, Ltd

Namjesten Chidu je osnovan 2003. godine, postavljen je istraživanje i razvoj, projektovanje, proizvodnja i prodaja kao jedno, domaće i inostrano tržište i zajednički razvoj privatnih preduzeća. Nakon višegodišnjeg razvoja sada postoje moderne linije za proizvodnju softverskih proizvoda, američko retro namještaj Line; Mreža marketing usluga koja pokriva zemlju uglavnom grad i strano tržište.

Nameštaj Chidu je osnovan 2003. godine, postavljen je istraživanje i razvoj, projektovanje, proizvodnja i prodaja kao jedno, domaće i inostrano tržište

Namjesten Chidu je osnovan 2003. godine, postavljen je istraživanje i razvoj, projektovanje, proizvodnja i prodaja kao jedno, domaće i inostrano tržište i zajednički razvoj privatnih preduzeća, specijaliziranih za proizvodnju i prodaju visokokvalitetnog, personalizovanog namještaja, visokog kvaliteta proizvoda, Osobena ličnost i jednostavan stil. Nakon višegodišnjeg razvoja sada ima moderne softverske linije za proizvodnju namještaja, američku liniju za proizvodnju retro nameštaja; Mreža marketing usluga koja pokriva zemlju uglavnom grad i strano tržište.